Eli, kun muutkin niin minäkin. Tervetuloa seuraamaan legacy Harmonia. :) Harmonin suvun kantaäidin esittelenkin teille kohta. :P Tämä on sitten ensimmäinen tarinani jonka olen laittanut nettiin, joten varmasti jonkunlaisia virheitä löytyy. Ja muutenkaan en ole kovin hyvä kirjoittaja... Virheistä saa kyllä ilmoitella enkä ota siitä nokkiini. Ja muutenkin olisi kiva nähdä kommentteja. ;) Mutta näin. Toivon etteivät kuvat ole kauhean epäselviä.. Grafiikka asetukset jne. on kyllä täysillä. :P Tässä alkuvaiheilla tosin en ollut vielä laitellut asetuksista oikein mitään, joten aika runsaasti ekoista kuvista ovat melko suttuisia. Ja niin, en vastaa kysymyksiin jossa kysytään mistä olen joitakin ladannut. Harvoja en edes muista.. Mutta ainakin lastenhuonesetin, ja parit päiväpeitot olen ladannut Radolan Rakennus & Sisustus osiosta muiden käyttäjien tekeminä. :) Jaa omistan vain lisäosan Yöelämää. Ja pahoittelen kun otin nyt ekaksi tuommoisen ruman miehen jatkamaan sukua, mutta olin laiska ja se mies oli niin innolla Yolandan perään kokoajan..

snapshot749a4a6d949a4aenc2.jpg
Hei, tässä on Harmonin suvun aloittajatar, Yolanda. Yolanda on perhetavoitteinen, ja hänen elämäntoiveensa on viettää kultavuosipäivät aviomiehensä kanssa. Yolanda on sottapytty ja toimelias.
Muuttaessaan tontille, hänelle jäi käteistä vain 4800 simeleonia. Miten Yolanda voi tulla toimeen niin vähillä varoilla??  anteeksi kuvan laatu! D<

snapshot749a4a6d149a4c2wf2.jpg
Säästämällä saa paljon aikaan. Tosiaan, Yolanda ei ollut kovin iloinen tuosta pienestä pirtistä minkä rahoillaan sai rakennettua. Sisällä ei ole kuin sänky, hella, puhelin, jääkaappi ja tuoli. Talon takana on wc ja suihku. Ai että Yolanda oli niin innoissaan kun sai kuulla wc:n sijainnin, niin kiva käydä suihkussa kaiken maailman hämäräheikkien tuijjottaessa.

snapshot749a4a6dd49a4c8nb0.jpg
Yolandasta oli todella tylsää odotella tekemättömänä mahdollisia vieraita, joten tälläpä tavoin Yolanda huvitti itseään.

snapshot749a4a6d549a4d0ms2.jpg
Ensimmäinen vieras, niinkuin melkein aina, oli postinkantaja. Santeri Kurvi. 'Ei miesainesta eii.. Teinikin vielä.. Ei tosiaan..'

snapshot749a4a6d549a4d4ie9.jpg
Postimiehen kyyristellessä vieläkin Yolandan mailla, neitosemme katseli vapaita työpaikkoja sanomalehdestä. Yolanda valitsi urakseen sotilasuran, hän pääsisi Alokkaaksi, jess! Palkka ei ollut mitenkään kovin kova, mutta kyllä sillä pärjää ihan hyvin. Kuntoa vain pitäisi kohottaa.. Yolandaa ei itseasiassa yhtään kiinnostanut kuntoilu. Mitä nyt joskus voisi stadissa kokeilla sitä pyörimislaitetta.


snapshot749a4a6d149a4e6qd2.jpg
Yolanda tervehti uusia naapureitaan kohteliaasti. Hän tutki kaikki tarkkaan ettei vain olisi komeita miehiä hänelle, tai kauniita neitoja jälkipolville. Tämä Titania ei tulisi kyllä koskaan kuulumaan Harmonin sukuun, ihmeelliset keijukaiskorvat ja kasvomaalaukset. Taitaa olla pelattavakin vielä..


snapshot749a4a6dd49a4ecvh4.jpg
Tomi-Petteri Ryynilä. Yh. Karmea. Mikä nenä!


snapshot749a4a6d949a4efmg0.jpg
Ja Tiia Santala. Mukava ja ehkä ihan siedettävän näköinen nainen.


snapshot749a4a6d149a4fbxy5.jpg
Kun vieraat oli nopeasti häädetty. Yolanda jatkoi miesten odotteluaan sängyllä makaamisella. Pian hän kuitenkin kyllästyi odottamaan, ja lähti taxin avulla stadiin. 'Hyvä hyvä, eiväthän ne komeat miehet itsestään pihapiiriini ilmesty, täytyy kai uljaiden perheenpäiden vuoksi tehdä vähän töitäkin.' Yolanda puhisi itsevarmana, kyllä hänellekkin mies vielä löytyisi.


snapshot749a4a6d149a50foo0.jpg
Stadissa Yolanda innostui pelaamaan pokeria. Hän sai voittoakin alle satasen, hyvä hyvä!


snapshot749a4a6dd49a51fzt8.jpg
Pian Yolandalle tuli nälkä. Hän tilasi kuorrutetun hummerin ja kakkua jälkiruuaksi. Hänellä ei kyllä todellakaan ollut aikomusta maksaa laskuja, joten kipaisi äkkiä talon ympäri, kunnes paikan pomo ei enää vainonnut häntä.


snapshot749a4a6dd49a54fdb6.jpg
(Sori seinät!!) Yolandan tultua stadista, ja herättyään pedistään, hän päätti turvautua halpamaiseen ja huonomaineiseen ennustajaeukkoon. 'Kun minä annan sinulle tästä 30 simeleonia, niin annatko sinä minulle unelmieni poikamiehen?' Yolanda ehdotteli.


snapshot749a4a6d949a556ur1.jpg
Ja siihen se tupsahti. Erittäin hurmaava postimies.. Öhöm.. Tiedetäänhän se, Yolanda sai mitä ansaitsikin, mutta eipähän tuo mies ketään hurmaa. Yolanda lopetti heti treffit ja pyysi uuden seuralaisen, eikä tarjonnut käteistä yhtään enempää.


snapshot749a4a6d749a55fgl5.jpg
Ja seuraava mies oli oikeastaan ihan komea! Yolanda innostui sen verran miehen ulkonäöstä, ja käytti kalliin lemmenjuomansa Nissen iskemiseen. :)


snapshot749a4a6db49a566uu7.jpg
Lemmenjuoman vaikutus tosin loppui tosi nopeaan, ja aikakin loppui. Näistä treffeistä ei jäänyt mitenkään huikea olo.. (seinät!)



snapshot749a4a6d949a573me7.jpg
Väsyneenä Yolanda kuukahti petiinsä, ajatellen tietenkin itseään ja tulevaa perhettään.


snapshot749a4a6dd49a57foe7.jpg
Ensimmäinen työpäivä. Hän saisi takaisin rahat jotka oli tuhlannut turhaan lemmenliruun.


snapshot749a4a6d949ce58er5.jpg
Töistään Yolanda toi tämän, saman isonenärumiluksen kotiinsa. Mutta mitääh, Yolanda, oletteko te noinkin pitkälle edenneet? Etkö ajattele yhtään lapsiesi ulkonäköä jos isäksi sattuu tuommoinen kummitus??


snapshot749a4a6df49ce97xw1.jpg
'Argh! Kohta siirrän tuon puhelinperkeleen ulos talostani, eihän hyvää miestä tahtovat naiset saa unta kun kokoajan rumat miehet pirauttelevat perään!'


snapshot749a4a6d549ce9dhp3.jpg
Yolandan onneksi siellä oli ihana Nisse. Hän pyysi Yolia uusille treffeille, ja Yolanda tietenkin suostui. 'Apua apua, mitä mä pistän päälle?' Yolanda hyvä, eihän sulla oo muuta kuin ne sun yhdet vaatteet..


snapshot749a4a6d549ceactu8.jpg
Yolanda! Mitä teit sun ihanille hiuksillesi? Vaikka Yolanda vaihtoi hiustyyliäänkin Nissen vuoksi, ei treffit menneet taaskaan odotetulla tavalla. Onneksi huomenna ei ole töitä, Yolanda on rätti väsynyt.


snapshot749a4a6dd49e2a0vj2.jpg
Mikäs tuo on? Kenet vanhan papan sinä Yolanda nyt olet iskenyt? Miten minusta tuntuu että aina olet vähän rumimpien miesten perään..


snapshot749a4a6d749e2ecci3.jpg
Yolanda kutsui miehen uusille treffeille stadiin. Ja hän sai huomata, että vaikka Leimu olikin vanhus, hänessä oli nuorekasta puhtia!


Ja tähän päättyi tämä osa. Ensi osassa saattekin nähdä kenestä tulee Yolandan mies... Itse en ole kovinkaan tyytyväinen Yolandan valintaan, mutta kaipa se sitten on niin hyvä mies kun Yolandakin sille lämpesi.. Ensi jaksossa taitaapi olla myös vauvelin syntymistä edessä..